Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

Anime. Naruto. Sasuke & Sakura

That's my ninja way!
 
AcasaPortalEvenimenteInregistrareConectare
- 10 ani de la infiintarea acestui forum ( 8 Iulie 2009 ). 10 years of epicness -

Distribuiţi | 
 

 ●Semnificația nickname-ului●

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Aptitudini : ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 14ux5o10●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 2chvrz10
●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 2dhd3lz ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 2chvrz10 ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 14ux5o10
Merite deosebite :
●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Asss10●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 21
Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13198
Puncte : 15763
Reputatie Reputatie : 858

●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: ●Semnificația nickname-ului●   ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 EmptyDum 20 Iul 2014, 19:28

Hurrem m-o vrut roşie.. deci Roşie să fim! :3


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
N  e  u  t  r  a  l    to   l  i  f  e .
Sus In jos
Banned.
Genin
Genin
Banned.

Sex : masculin Varsta : 24
Localizare Localizare : Chişinău
acebook acebook : Sexicism pe Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 69
Puncte : 108
Reputatie Reputatie : 25
Hobby-uri Hobby-uri : Enervatu' ălora de pe chat
Stare de spirit Stare de spirit : Mişto

●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: ●Semnificația nickname-ului●   ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 EmptyLun 21 Iul 2014, 18:42

Căutând sinonime pentru 'weird'................... pentru că sunt un ciudat.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

+

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

ANUNŢ PENTRU DUŞMANI: Derivatele de genul 'Cranki-poo', 'Cronk' sau mai ştiu eu ce, NU SUNT ACCEPTATE! MULŢUMESC PENTRU ÎNŢELEGERE!


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Hurrem
Genin
Genin
Hurrem

Sex : feminin Varsta : 20
Localizare Localizare : La serai
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 243
Puncte : 305
Reputatie Reputatie : 18
Hobby-uri Hobby-uri : Barfa, scrisul, cititul ficurilor, muzica.
Stare de spirit Stare de spirit : In general stare prietenoasa, uneori superioara :3

●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: ●Semnificația nickname-ului●   ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 EmptyLun 21 Iul 2014, 18:58

Apreciată și protejată de eunucul responsabil de harem și de către mama sultanului, Roxelana a fost prezentată sultanului. S-a străduit să-i câștige afecțiunea și a devenit în curând favorita lui. Suleiman s-a îndrăgostit de ea si a numit-o „Hŭrrem”: "Cea care râde" pentru firea ei veselă și talentul de a spune povești. Legenda spune că în serai nu se râdea, și la începutul captivității Roxelana ar fi plătit pentru că a îndrăznit să râdă, fiind pedepsită cu biciul. Atunci ar fi jurat răzbunare și a făcut-o din plin. Roxelana nu avea înfățișarea fetelor obișnuite din harem; nu avea ochii mari și negri, nu avea buze cărnoase și nu era cochetă. "Giovane, ma non bella" (tânără, dar nu frumoasă), "mică de statură și destul de grațioasă", o descrie un ambasador venețian în 1526. Cea mai mare bogație a Roxelanei era mintea ei. Avea talentul de a-l întreține pe sultan cu felul său de a povesti, dându-i astfel, fără să pară, sfaturi. În 1533 ambasadorul venețian Navagero scria "Maiestatea sa sultanul o iubește pe Roxelana atât de mult, încât în tot imperiul otoman în nici o dinastie nu a existat femeie mai respectată ca ea. Se spune despre ea că apare ca fiind modestă și draguță, și că știe ce este natura unui adevărat conducător de oameni." În 1554, când Roxelana avea deja 50 ani, un alt italian, Dominico Trevisano, scrie din capitala otomană: "Maiestatea sa, sultanul, este atât de îndrăgostit de ea, încât se spune că refuză să fie cu vreo altă femeie în afară de ea. Nici unul din predecesorii săi nu a facut așa ceva, lucru neauzit la turci care au obiceiul de a avea nenumărate femei."

Câștigând titlul de „Hasseki” (concubina favorită aleasă să dea naștere prinților sultanului, a doua ca importanță în harem după sultana-mamă) i-a dăruit lui Suleiman un moștenitor, Mehmed, în 1521, apoi pe Mihrimah în anul 1522 și pe Abdüllah în 1523. Abdüllah a murit aproape 2 ani mai târziu. Roxelana îl naște pe Selim în anul 1524, apoi pe Bayazid în 1526 și se căsătorește cu Suleiman, încălcând astfel tradiția, în anul 1530. Sub acoperirea convertirii la Islam, a reușit să se emancipeze față de celelalte femei din harem. Ori conform Islamului, o femeie păcătuiește dacă are relații cu un bărbat în afara căsătoriei. Astfel Roxelana-Hŭrrem l-a refuzat pe Suleiman timp de trei zile : în final sultanul a cedat și a acceptat să facă din Hŭrrem singura soție legitimă. Hŭrrem îl naște pe Cihangir în anul 1531 și devine sultană-mamă în anul 1534. Tinerii prinți din acele vremuri nu șovăiau să înfrunte primejdii fizice, la antrenament, la vânătoare sau în război, iar igiena, chiar dacă la Greci și Turci era mult mai eficientă decât la Europenii din apus (toată lumea cunoaște băile moștenite de la bizantini, denumite în Antichitate „Therme” iar în perioada otomană „Hammam”), era totuși insuficientă, mai ales în decursul campaniilor războinice. Astfel, Hŭrrem pierde încă trei băieți : Mehmet moare la vârsta de 22 de ani, în anul 1543, când Hŭrrem avea 37 de ani, Mustafa moare la vârsta de 38 de ani, când Hŭrrem avea 47 de ani, iar Cihangir moare la vârsta de 20 de ani, când Hürrem avea 47 de ani.

În 1541, un incendiu a distrus vechiul palat și tot haremul a fost mutat din palatul vechi la Topkapî, unde ea s-a aflat în imediata apropiere de sultan (istoria spune că mutarea se face la cererea Roxelanei) și astfel începe 'Sultanatul femeilor. Hŭrrem avea o suita de peste 100 de persoane, 90 fiind numai servitoarele și roabele ei. Deținea o gardă de eunuci, printre care un bucătar și furnizoe de merinde de preț, un croitor și furnizor de textile fine. Haremul era acum aproape de Curte (Divan), locul guvernării. Hŭrrem devenise sfatnica de încredere al lui Suleiman și se pare că avea o mare influență în politica externă. Două scrisori ale sale către regele Poloniei, Sigismund al II-lea August, s-au păstrat. Pe timpul vieții ei, Imperiul Otoman a păstrat relații pașnice cu acel stat. Ambasadorii statelor europene i se adresau Roxelanei și îi trimiteau cadouri. Unii istorici afirmă că ea a intervenit pe lângă soțul său pentru a reglementa traficul de sclavi al tătarilor din Crimeea dinspre țara ei natală, Moldova și Caucaz.

Pe lângă politică, Roxelana s-a ocupat și de alte acțiuni, de la Mecca la Ierusalim, inspirându-se după modelul fundațiilor caritabile create de Zubaida, soția califului Harun al-Rashid. Printre primele ei fundații se află o moschee, două școli coranice, o fântână și un spital pentru femei, alături de piața de sclave din Constantinopol. Ea a construit o baie, Haseki Hŭrrem-Sultan Hamami, pentru a servi comunitatea credincioșilor din cartierul bazilicii Sfânta Sofia. În Ierusalim a întemeiat în 1552 Hasseki-Sultan Imaret, o bucătărie care distribuia mâncare săracilor și nevoiașilor.

Prima cadînă, Gülbehar, era firavă și, deși îi fusese amantă cam 10-11 ani și era mama primului născut, Mustafa, nu reușise să îl zăpăcească așa pe sultan. în final, Hŭrrem îi răpește nu numai statutul de primă-cadână a sultanului, ci chiar dreptul de a rămâne în harem, Gülbehar fiind exilată (fără însă să i se retragă averea și privilegiile). Prin intrigă, Hŭrrem care avea mulți "aliați" și "obligați" (cei mai mulți ajutând-o pentru că ea știa foarte multe despre ei) obținea aproape tot ce dorea. Ea știa să găsească și să exploateze slăbiciunile oricui (și în cazul Sultanului, a dat roade). Ca să-și ocrotească fiii de soarta multor eventuali pretendenți la tron (anume uciderea de către primul născut al sultanului) Hŭrrem i-a creat lui Mustafa o reputație de trădator, deși era un excelent conducator, iubit de ieniceri. Astfel, Suleiman l-a ucis.

Mult timp a circulat legenda că Roxelana l-ar fi vrăjit pe sultan prin descântece și poțiuni. În 1554 ambasadorul Austriei, Busbeck, scria că existau în capitală femei care îi duceau sultanei Hŭrrem cranii de hienă, considerate pe atunci ca un puternic afrodisiac. "Dar nici una din ele nu a acceptat să-mi vândă mie oasele, spunând că sunt destinate exclusiv sultanei Hŭrrem care îl ține astfel atașat de dânsa pe sultan, prin poțiuni de iubire și alte incantații magice." Se spunea prin tot poporul că sultanul era atât de ascultător de soția sa, numai mulțumită băuturilor ei vrăjite. Populația a crezut-o pe ea și în spatele uciderii lui Ibrahim.

Sultanul i-a permis soției sale să rămână cu el la curte pentru tot restul vieții ei. Roxelana a murit cu 8 ani înaintea soțului său. Datorită ultimelor sale cuvinte, urmașul la tron nu a fost nici Bayazid, unul din fii săi cei mai capabili. Acesta a fost ucis de șahul persan, se pare la îndrumarea lui Suleiman care credea că Bayazid nu era fiul său... tocmai pentru că Hŭrrem îi spusese asta ca destăinuire pe patul de moarte, deși nu era adevărat. Urmașul a fost Selim cunoscut ca Bețivul, care era răsfățat, ușuratec, crud și deloc deștept, dar era preferatul Roxelanei. De aici și legenda că Roxelana ar fi dorit declinul Imperiului, exploatând sistemul absolutist în care cuvântul și deciziile Sultanului erau lege și destin, nimeni și nimic nefiind mai presus de el.


Pentru cei care spun ca sunt urata, acest video este pentru voi, in engleza, asa cum va place, stiu ca va place engleza si pentru 
cei care nu ma plac, oricum am luat-o razna, asa ca va place de mine acum?


Ultima editare efectuata de catre Hurrem in Lun 21 Iul 2014, 19:11, editata de 1 ori
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Aptitudini : ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Hallow10 ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Postat10 ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 20a55py
Merite deosebite :
●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Asss10●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23587
Puncte : 28357
Reputatie Reputatie : 2478

●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: ●Semnificația nickname-ului●   ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 EmptyLun 21 Iul 2014, 18:59

We all love you, Cranki.
Choco - idk, i like chocolate. I'm not that deep anyway.


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

cruelty is a gift humanity has given itself
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : -
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: ●Semnificația nickname-ului●   ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 EmptySam 02 Aug 2014, 02:47

Amon L'isa - Anagramă pentru Mona Lisa. Cică pictura lui Da Vinci reprezenta un androgin. Amon este un zeu egiptean, zeul fertilității masculine, înfățișat sub forma unui om cu cap de berbec. Și apoi e Isis, divinitatea feminină care, în antichitate, era numită L'isa.


IF U'RE READING THIS IT'S 2 LATE

YOU SEE NO WHITE INSIDE MY EYES AND IT'S A FUN DAY
Sus In jos
Othelia Wundlang
Chūnin
Chūnin
Othelia Wundlang

Aptitudini : ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 2chvrz10●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 14ux5o10
Sex : feminin Varsta : 95
Localizare Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 769
Puncte : 870
Reputatie Reputatie : 53
Hobby-uri Hobby-uri : Calm down, lady...
Stare de spirit Stare de spirit : I don't really give a f#@k.

●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: ●Semnificația nickname-ului●   ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 EmptySam 02 Aug 2014, 23:02

Pufarina.
Îmi amintește de o întâmplare amuzanta cu o pufarina. Eram în barca cu tata și o prietena buna de a mea. Pe ponton am mâncat o punga de pufarine. Eu am ascuns una în gluga ei. Pe lac erau rățuște mici. Am luat pufarina din gluga ei și am pus-o pe marginea barcii, care era gonflabila. O rata se îndrepta spre barca sa o ia, dar o pasare mai mare i - a luat-o înainte și din repezeala a spart barca. S-a dezumflat de tot și am ajuns înotând cu barca dezumflata la mal. Ne-am uscat, iar când tata a vrut sa plătească pagubele, nu a găsit banii. I - a găsit în ciocul unei rățuște care se blocase pana la gat în noroi.


Damn.
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Aptitudini : ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 1zxwjcw ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Muzica10
Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : .
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: ●Semnificația nickname-ului●   ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 EmptyJoi 11 Sept 2014, 17:32

Verwandlung provine din lb. germana si inseamna transformare/schimbare.


I had to break myself to carry on.


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
I HAD A HEART THEN BUT THE QUEEN HAS BEEN OVERTHROWN AND I'M NOT SLEEPING NOW, THE DARK IS TOO HARD TO BEAT AND I'M NOT KEEPING UP THE STRENGTH I NEED TO PUSH ME. YOU SHOW THE LIGHTS THAT STOP ME TURN TO STONE, YOU SHINE THEM WHEN I'M ALONE. SO I TELL MYSELF THAT I'LL BE STRONG AND DREAMING WHEN THEY'RE GONE ---
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Aptitudini : ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Postat10●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Postat10●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Postat10●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Postat10●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Postat10●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Postat10●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Postat10●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 14ux5ok●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 2chvrz10
Merite deosebite :
●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Asss10●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Geo Metaphose
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13813
Puncte : 18526
Reputatie Reputatie : 531

●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: ●Semnificația nickname-ului●   ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 EmptySam 13 Sept 2014, 20:38

Miss Marple, pe numele real Jane Marple, este un personaj ce apare in romanele politiste ale autoarei Agatha Christie.
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Aptitudini : ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 14ux5o10●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 2chvrz10
●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 2dhd3lz ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 2chvrz10 ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 14ux5o10
Merite deosebite :
●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Asss10●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 21
Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13198
Puncte : 15763
Reputatie Reputatie : 858

●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: ●Semnificația nickname-ului●   ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 EmptyDum 07 Iun 2015, 19:22

Levi: Poreclă dată de Getker; prescurtare de la Leviathan: nume dat monștrilor marini, unul dintre cei șapte prinți ai Iadului ce reprezintă invidia, demon. În Satanismul LaVeyan, Leviathan reprezintă elementul apei sau direcția vest.  dap !


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
N  e  u  t  r  a  l    to   l  i  f  e .
Sus In jos
Ale-chan
S-Class
S-Class
Ale-chan

Aptitudini : ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Postat10 ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 2chvrz10
Sex : feminin Varsta : 18
Localizare Localizare : Acasă.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2932
Puncte : 3922
Reputatie Reputatie : 160
Hobby-uri Hobby-uri : Dormitul.
Stare de spirit Stare de spirit : I will find you in the darkness.

●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: ●Semnificația nickname-ului●   ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 EmptyMar 16 Iun 2015, 20:40


Nutella semnifică Raiul pe pământ =))
Restul e obsesia mea față de ciocolată și
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

┅┇♫┇ L i f e   i s    l i k e    a   p i a n o. ┇♫┇┅
The white keys represent happiness and the black keys represent sadness.
But remember, as you go through life, the black keys make music too.
Sus In jos
Dellz
Chūnin
Chūnin
Dellz

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Hell
acebook acebook : Delia P.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 849
Puncte : 1052
Reputatie Reputatie : 121
Hobby-uri Hobby-uri : Slaying
Stare de spirit Stare de spirit : Are you stupid or something?

●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: ●Semnificația nickname-ului●   ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 EmptySam 20 Iun 2015, 21:40

Dellz vine de la numele real, Delia.
Dell e o prescurtare dată de maică-mea într-o zi, din lene probabil. (că şi foarte lung e)
Nu cred că am să-l mai schimb vreodată.


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
I know that heroes come in many forms and shapes,
but yours is my favourite.


Ultima editare efectuata de catre Dellz in Mier 15 Iun 2016, 00:23, editata de 1 ori
Sus In jos
http://dellz405.tumblr.com/
Asmodeus
Genin
Genin
Asmodeus

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : -
acebook acebook : Andreea Yummynoms
Nr. mesaje Nr. mesaje : 68
Puncte : 80
Reputatie Reputatie : 10

●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: ●Semnificația nickname-ului●   ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 EmptyMar 08 Sept 2015, 20:41

Asmodeus - a făcut parte din Ordinul Serafimilor şi poartă titlul de "Regele Demonilor."  Guvernează peste multele tărâmuri ale plăcerii. 
Sus In jos
Rhye
ANBU
ANBU
Rhye

Aptitudini : ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 2iiwcqq
Sex : feminin Varsta : 59
Localizare Localizare : .
acebook acebook : .
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1121
Puncte : 1436
Reputatie Reputatie : 203

●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: ●Semnificația nickname-ului●   ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 EmptyDum 15 Mai 2016, 18:09

Rhye este numele unei cantarete care imi place. Am ascultat melodia Open si m-am gandit sa imi pun numele acesteia. 
Nimic special.
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Aptitudini : ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Postat10●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Postat10●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Postat10●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Postat10●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Postat10●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Postat10●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Postat10●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 14ux5ok●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 2chvrz10
Merite deosebite :
●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Asss10●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Geo Metaphose
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13813
Puncte : 18526
Reputatie Reputatie : 531

●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: ●Semnificația nickname-ului●   ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 EmptyMar 17 Mai 2016, 20:57

Queen of the damned (regina damnațilot, regina blestematilor) -Este titlul carții mele preferate. In roman Regina damnatilor este regina unui popor din zona fluviului Nil (care va deveni Egipt peste sute de ani). Aceasta este posedata de un spirit malefic si blestemata si va deveni mama tuturor vampirilor si care, ajunsa in secolul XX, considera ca eliminarea tuturor barbatilor va aduce pacea pe pamant.
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: ●Semnificația nickname-ului●   ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 EmptyVin 26 Aug 2016, 19:41

Cred ca-i destul de evident...
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Aptitudini : ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 14ux5o10●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 2chvrz10
●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 2dhd3lz ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 2chvrz10 ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 14ux5o10
Merite deosebite :
●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Asss10●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 21
Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13198
Puncte : 15763
Reputatie Reputatie : 858

●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: ●Semnificația nickname-ului●   ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 EmptyDum 12 Feb 2017, 02:48

Ineffable- not to be spoken because of its sacredness.


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
N  e  u  t  r  a  l    to   l  i  f  e .
Sus In jos
Continut sponsorizat
●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: ●Semnificația nickname-ului●   ●Semnificația nickname-ului● - Pagina 3 Empty

Sus In jos
 

●Semnificația nickname-ului●

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere-