Anime. Naruto. Sasuke & Sakura

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

Anime. Naruto. Sasuke & Sakura

That's my ninja way!
 
AcasaPortalInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Căsătorită cu un mafiot

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Dominique♠
Chūnin
Chūnin
avatar

Sex : feminin Varsta : 19
Localizare Localizare : Accel World
acebook acebook : @Erin Toshiro
Nr. mesaje Nr. mesaje : 813
Puncte : 992
Reputatie Reputatie : 63

MesajSubiect: Căsătorită cu un mafiot   Sam 09 Iul 2016, 16:07

Am aceasta poveste postata pe inca un site.
Acestea fiind spuse, va urez lectura placuta. Bye :3

Căsătorită cu un mafiot

Capitolul unu.Simții o durere in zona abdominala, ca mai apoi totul sa se întunece înaintea ei. Unul dintre băieți ii prinse corpul firav in brațe înainte sa se prăbușească. Mama fetei se arunca in genunchi înaintea blondului implorându-l sa nu ii ia mult iubitul copil, însă aceasta scena demna de o telenovela nu îl impresiona deloc. In schimb, avea de gând sa îl învețe o lecție scumpa pe Xi Lau. 
Ii făcu semn lui Chen sa o duca la mașina pe fata din brațele sale, ordonând apoi unui alt băiat sa îl lege pe bărbatul care își ruinase întreaga familie. 
Acesta făcu un pas înaintea prizonierului, coborându-se la nivelul sau pentru al privi fix in ochi. Xi Lau simțise ca ii îngheață sângele in vene. Pulsațiile inimii sale ce bătea normal acum câteva clipe se intensificară. Încrederea sa fu zdrobita si înlocuita cu nesiguranța si teama.
In privirea acelui băiat căruia nu-i dădea mai mult de douăzeci de ani, putea vedea un adevărat demon. Unul care a ucis mii de suflete fie vinovate, fie nevinovate. In fond, cei nevinovați erau doar victime colaterale. Bătrânul începu sa se zbată, țipând înfundat in banda ce ii acoperea gura. 


- Femeie, îți cruț viața. Acum pleacă, pana nu mă răzgândesc! Spuse fără a rupe contactul vizual cu Xi Lau.
Cu ochii împietriți, tremurând din toate colțișoarele trupului sau, soția bătrânului se apropie de centrul încăperii împiedicându-se. 
- C-ce.. o-o sa s-se i-in-întâmple c-c-cu so-tul meu? Se chinui sa spună, simțind un nod greu in gat.
Îl privea cu speranță in suflet pe tânărul bărbat așteptând un răspuns la întrebarea sa. In schimb, același băiat care se ocupase de fiica ei, o luă pe sus, scoțând-o afara din casa in pofida revoltării sale. Prizonierul își privea soția îndurerat, așteptându-si inevitabila moarte.
- Xi Lau, azi am de gând sa te învăț o lecție foarte importanta. 
Tânărul ii lua jos banda de pe gura, căruia nu-i găsea un rost in situația de fata. Bătrânul pali la fata in momentul in care blondul scoase de la spate un pistol. Putea citi groaza in ochii lui, lucru ce ii stârni un zâmbet drăcesc. 
- Un glonț.. pentru fiecare împrumut. Acum, numără! Pana la șase. Ii ordona înfigându-i arma pana in peretele gatului.
Ii făcea plăcere sa-si vadă victimele zbătându-se intre viață si moarte. Ii dădea satisfacție sa-i vadă implorând pentru viețile lor jalnice. 
Încărcă arma ținându-l sub presiune câteva clipe. Xi Lau înghiți in sec pregătit sa încaseze primul glonț. Bărbatul apăsă pe trăgaci, umplând camera de sunetul lui specific in compania țipetelor prizonierului. Era ca o simfonie pentru urechile demonului cu chip de înger. Glonțul ii străpunse mușchiul piciorului pana la osul femur. Rânitul nici nu avu timp sa se obișnuiască cu durerea, caci al doilea glonț ii străpunse carnea de data aceasta, a piciorului drept. Își simțea ambele membre amorțite. 
- D-doi..
Continua sa numere printre scâncetele de durere. Următoarele gloanțe au țintit brațele si bijuteriile regale - moment in care țipătul lui devenise de trei ori mai puternic - una după alta la un interval scurt de timp, lăsând ce e mai bun la urma. Blondul ocoli scaunul poziționându-se in spatele lui. In secunda doi, ultimul glonț pătrunse in coloana lui vertebrala. Voia ca moartea lui sa fie una lenta. Voia sa ii provoace suferința pe care o merita de ani de zile.
- Ce sa facem cu el după aceea, șefule? 
- Lăsați-l aici. In circa treizeci de minute v-a muri. Îl lamuri acesta, părăsind locuința urmata de camarazii si subordonații săi.
Intre timp, Chen punea la punct câteva detalii minore înainte de începerea petrecerii. Fuseseră invitate cele mai importante personalități. Capul mafiei Exodus obișnuia sa dea o petrecere la fiecare doua luni, considerând ca acesta este cel mai bun pretext pentru a-si atrage prăzile chiar in cușca leului, fiind apoi "devorate". Grupul lui era format din cei mai capabili si dibaci doisprezece criminali împărțite in doua trupe: Exo-M si Exo-K. Fiecare avea un loc important in organizație ocupându-se de diferite domenii. Cunoscuți pentru cruzimea si profesionalismul de care dădeau dovada, primeau cele mai multe cereri considerate misiuni imposibile, de către amatori. Pentru ei însă, e doar o joaca de copii.
Servitoarele s-au oprit brusc din activitate când ușa de la intrare a fost trântita puternic de perete. Cele șase tinere s-au repezit pe holul imens pentru a-si întâmpina stăpânii, cu excepția lui Margarete care ii stătea alături stăpânului sau, Chen. 
- Cum stați cu pregătirile? întreba Luhan, îndreptându-se spre saten.
Cei doi bat palma, aruncând o privire asupra salii imense.
- Totul e pregătit pentru joaca. Răspunse pe un ton ce trăda dorința imensa de a ucide.
- Unde e fata? interveni Lay.
Pe tot parcursul evenimentelor petrecute astăzi, mintea ii fu acaparata de mica luptătoare ce se afla acum intr-una din camerele de la etaj. Curajul ei trezise in el un vag interes.
- Sus, am dus-o in camera mea. Probabil încă doarme. Zise nepăsător.
Băieții urcaseră rând pe rând la etaj; invitații aveau sa sosească din moment in moment, iar ei trebuiau sa se pregătească.
**


- JiHee, du-te sus si vezi daca oaspetele nostru s-a trezit. In caz contrar, trezește-o si aranjeaz-o pentru petrecere. Ordona Xiumin.
Chiar daca Lay a spus tuturor sa stea departe de camera ei, Min Seok, precum restul băieților erau nerăbdători sa cunoască noua jucărie a blondinului. 
Fata s-a grăbit sa urce de îndată la etaj, dând buzna in camera unde se odihnea misterioasa fata. Servitoarea o analiza un timp îndelungat admirându-i trăsăturile fine. Era perfecta. Exact ca o păpușa de porțelan. Purta un tricou extrem de larg, ceea ce o făcea sa se întrebe ce era cu aceasta îmbrăcăminte in miezul zilei. Ceva nu era la locul lui, însă acest lucru nu o privea deloc, așa ca abandonase subiectul. Își așeza mana pe umărul ei zgâlțâind-o puțin pentru a o trezi. 
- Unde.. aishh~ unde sunt? Cine ești tu? Întrebă ea ridicându-se in șezut cu durerea pumnului de mai devreme încă prezenta in zona abdomenului.
Analiză puțin încăperea in care se afla, oprindu-se cu privirea pe slujitoarea scunda, puțin robusta si cam prost dispusa.
- Vei primi toate răspunsurile de care ai nevoie după ce te pregătim de petrecere. Sunt aici sa îndeplinesc ordinele stăpânului meu, nu sa stau la taclale. Replica femeia așezând un umeraș cu haine pe pat. 
- Stăpânul tău? El cine mai e? Ce e locul asta? întrebă fata cu parul auriu, confuza.
Dându-si ochii peste cap, JiHee lua un scaun si îl așeză in fata oglinzii îndemnând-o pe fata sa ia loc. 
In cincisprezece minute, machiajul si coafura au fost gata. Simplu si natural, asta era motto-ul lui JiHee. După ce o ajuta sa se îmbrace, cele doua fete părăsesc camera lui Chen coborând la parter.
Odată cu apariția fermecătoarei domnișoare ce semăna cu un personaj scos dintr-un serial anime, toate capetele s-au întors curioase spre ea. Atât bărbații cat si femeile, oameni snobi din înalta societate, pe cat de fascinați erau unii, pe atât de oripilați erau ceilalți. Slujnica o conduse la masa stăpânului sau, unde spre surprinderea ei nu se aflau decât JongIn, Xiumin si Luhan. 
- V-am zis eu ca e o adevărată frumusețe! le zise Min Seok, celorlalți, când o văzuse venind spre masa lor.
- Cum te numești, prințesă? se băga in seama JongIn trăgând-o in brațele sale.
Fata le arunca o privire urata celor trei necunoscuți.
- KimJoon Kristal. Cine sunteți voi? Ce caut eu aici? Si ce s-a întâmplat cu părinții mei? replică ea trăgându-se din brațele brunetului.
- Ușor tigroaico. Le vei afla pe toate la timpul lor. Zise JongIn uimit si totodată amuzat de reacția ei.
Se pare ca blonda focoasa avea o personalitate vulcanica.
- Acum doar relaxează-te si distrează-te. Zise si LuHan.
Fata pufni nervoasa nevenindu-i sa creadă ca stătea de vorba cu niște capete-seci. Renunțase la insistente si lua un loc la masa, intre brunet si satenul ce o complimentase mai devreme. 
Câteva clipe mai târziu, un pufnit nervos le atrase atenția, urmând ca băieții si Kristal sa întâlnească privirea furioasa a lui Yi Xing. 
- Ce dracu caută ea aici? N-am fost destul de clar când am zis ca va rămâne in camera asta-seara?! 
- Lay, calmează-te, ce se poate întâmpla așa de rău? încercă Min Seok sa-l îmbuneze.
- Exact. Voiam s-o cunoaștem doar. Vorbi si JongIn luând-o pe fata pe după umeri.
- Kim JongIn, ia-ti mâinile murdare de pe proprietatea mea sau jur ca-ti voi atârna bijuteriile regale in vârful clădirii organizației. Mârâi Lay, aruncându-i o privire acida.
Rasul colorat al brunetului le stârni zâmbetele celorlalți si confuzie totala fetei. Acesta o lăsă in pace, trecând la treburi mai serioase. Băieții au lăsat glumele deoparte pregătindu-se pentru eliminarea țintelor de pe lista. Yi Xing se calmase de asemenea, ordonându-i fetei sa nu se miște din loc pana ce nu se va întoarce el. Astfel, băieții s-au împrăștiat prin încăpere precum restul de noua ce deja își identificaseră prăzile si se pregăteau de joaca.
- It's showtime! rânji Luhan.


____________
Astept pareri, sfaturi din partea voastra. Ma ajuta mult. Multumesc pentru ca-mi cititi povestea
Those who are best suited to power, are those
who have
never sought it.
⊙ • ⊙ • ⊙Ultima editare efectuata de catre Olivia Argent in Vin 09 Sept 2016, 16:08, editata de 7 ori
Sus In jos
ATShioke
Academy Student
Academy Student
avatar

Sex : feminin Varsta : 20
Localizare Localizare : Galati, Romania
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 22
Puncte : 33
Reputatie Reputatie : 3

MesajSubiect: Re: Căsătorită cu un mafiot   Sam 09 Iul 2016, 16:57

Hei!! Imi place foarte mult povestea ta. In general nu imi place sa fie prea mult dialog, dar aici a reusit sa ma tina in suspans si chiar imi doresc sa stiu ce se va intampla in continuare. Imi place mult Kristal, mai ales personalitatea ei.
Spor la scris, si daca vrei anunta-ma cand postezi urmatorul capitol. :)


Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
avatar

Aptitudini :
Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : În pădure!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3304
Puncte : 4254
Reputatie Reputatie : 841
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Căsătorită cu un mafiot   Dum 10 Iul 2016, 09:29

Olivia Argent te-aș ruga să mărești scrisul ceva mai mult, este foarte minuscul și îngreunează citirea. Încearcă mărimea 12 sau 13, fiindcă nu se prea înțelege nimic.
W E     D R O W N     I N     E T E R N A L     D A R K N E S S
Sus In jos
https://cenusascriitorului.wordpress.com/
Dominique♠
Chūnin
Chūnin
avatar

Sex : feminin Varsta : 19
Localizare Localizare : Accel World
acebook acebook : @Erin Toshiro
Nr. mesaje Nr. mesaje : 813
Puncte : 992
Reputatie Reputatie : 63

MesajSubiect: Re: Căsătorită cu un mafiot   Vin 15 Iul 2016, 19:04

Capitolul 2
Băieții s-au facut nevazuti, lasand-o pe neastamparata Kristal singura. Se simtea frustrata caci nu primise niciun raspuns de la cei doisprezece rapitori ai ei. Toti erau invaluiti in mister. La prima vedere pareau niste puștani snobi, de obicei sufletul oricarei petreceri si gazdele a cine stie cate. O singura persoana insa, ii inspira putere si siguranta si anume Lay. Parea tipul masculului suprem. Kristal gandea despre el ca era liderul acelui grup de barbati in devenire. Li se potrivea titlul de "tineri si nelinistiti" dat fiind toata aceasta chestie ce se desfasura in locuinta lor.
- Scuza-ma, erm.. nu am putut sa nu observ cum stai aici, singura. Ma gandeam ca poate as putea sa-ti tin companie.
Neinteresata, Kristal isi ridica privirea din paharul de vin intalnind doua perle la fel de albastre precum cerul intr-o zi de vara. Inzestrat cu cele mai frumoase trasaturi, ii oferise unul din zambetele lui cuceritoare. Tipul macho-man-ului. Fura mintile domnitelor cu o singura privire. Parea a fi incercarea reusita a zeilor in intruchiparea perfectiunii. Tanara domnisoara prinse culoare-n obraji si inghiti in sec. 
- D-desigur. Ia un loc, daca doresti. Îi replica ea. 
Raspunsul parca nu era atat de pe placul sau, asa ca refuza si o invita sa-l insoteasca afara, pe balcon. Fata ii lua bratul, cateva momente mai tarziu facandu-si loc prin multime spre usile de sticla ce duc afara. Balconul oferea o priveliste mirifica asupra gradinii de trandafiri.
- Indraznesc sa intreb, care e numele acestei domnite ce eclipseaza pana si luna cu frumusetea ei? 
Obrajii blondinei capatasera o nuanta de doua ori mai rosie, spunandu-i balbaita numele ei. Barbatul il dezvalui pe al sau, la randul lui. Au continuat sa priveasca in gol cerul instelat si sa discute fara a sti ca cineva ii urmarea de undeva din intuneric. 
- Lay! Nu-i a bună. Fata e cu Jacob. 
Șatenul sari ca ars de pe scaun nepasandu-i de piesele armei care se imprastiasera pe jos. Camera de supraveghere ii surprindea pe Kristal si Jacob intr-un moment de intimitate. Felul in care brunetul o trase in bratele lui, mana lui ce cobora usor spre posterior nu faceau decat sa ii alimenteze furia lui Yi Xing. Scuipase cateva injuraturi in chineza pe care numai Luhan le putea intelege, intorcandu-se pe calcaie spre usa. Ochii ciocolatii ai blondului isi studiau amicul de-o viata zambind draceste. Cand i se punea pata pe cineva, Lay era in stare sa dea la oparte pe oricine i se punea in cale. Pe deoparte era tentat sa-i fure noua jucarie, pe de alta daca lucrurile deveneau serioase intre ei, avea de gand sa-si vada de ale lui. 
Luhan continua sa monitorizeze miscarile fiecarei tinte, in special ale lui Jacob, mezinul marelui om de afaceri Ying Li Ji. Acesta detinea cel mai mare lant de magazine in intreaga Coreea de Sud. Fiul sau crescuse intr-un mediu nepotrivit. Un adevarat afemeiat, obisnuit sa atraga fetele tinere, frumoase si neprihanite pentru a lua parte la orgiile tatalui sau. 
- Marie, preia tu de aici. Vreau sa ne spui unde urmeaza sa se indrepte fiecare tinta. E timpul pentru distractie! Sari blondinul.
Isi lua prin surprindere servitoarea sarutand-o scurt pe buze. Fata se aseza jenata in locul stapanului sau aratandu-si ingrijorarea pentru el.
- Stapane LuHan, va rog sa nu mai faceti asta! Spuse ea incercand sa para breaza. S-s-aveti grija.
- Imi place cand faci pe dura, mieluselule. O sa discutam despre asta mai tarziu. Ii replica el razand.
Adora sa se joace cu Marie. Inalta si zvelta cu forme ce te-ndeamna sa pacatuiesti in fiecare clipa a vietii tale, se arata cu un caracter puternic. Era singura femeie care nu se speriase pana acum de felul sau de a fi. O lua ca pe o provocare. Insa o vedea in continuare ca pe un mielusel inocent si neajutorat. Voia sa o faca sa dea bir cu fugitii, sa-l implore sa se opreasca din a o chinuii. 
Intre timp, Lay isi facea loc prin multime, cautandu-si cu privirea micuta comoara dupa ce observase ca pe balcon nu se mai afla nimeni. Ii observa pe fiecare din prietenii lui cum ieseau rand pe rand din incapere alaturi de victime, iritat ca nu o gasea pe fata. Tamplele-i pulsau de furie. Isi oprise casca la un moment dat impiedicandu-i pe ceilalti sa confirme mortile persoanelor de pe lista de asasinari. Ignoră cativa invitati care dorisera a-i vorbi, mintea lui fiind cu totul in alta parte. Parasi incaperea avand un vag sentiment ca ceea ce cauta el se afla sus la etaj. Imagini mai putin ortodoxe prindeau culoare in capul lui sperand ca nu cumva sa ajunga prea tarziu sa o salveze pe blondina nesabuita. 
Verificase fiecare incapere, disperarea crescand in el. Simtea ca se pierde, bestia din launtrul sau preluand pe de-a-ntregul controlul asupra lui. 
Luhan si Kai erau pe urmele barbatului gandindu-se la ce e mai rau. Tipete puternice si o usa scoasa din balamale i-au facut pe baieti sa-si indrepta atentia spre primul etaj. N-au mai stat pe ganduri si s-au repezit spre incaperea cu pricina incremenind. Locul era complet distrus. Jacob zacea pe podea fara suflare, acaparat inca de ploaia de pumni ai lui Yi Xing. Luhan sari sa-l opreasca, insa satenul continua sa se zbata. Kai o infasura pe Kristal intr-un cearsaf incercand s-o linisteasca. Fara succes in al readuce la normal, blondinul cade ca secerat la pamant. Bestia s-a intors spre Kai si spre fata, facandu-l pe baiat sa se pozitioneze inaintea lui. Nu-l putea lasa sa-i faca rau. Putin mai rezistent, Kai reusi sa-l puna la pamant de cateva ori, insa Lay se ridica de fiecare data, iar de data aceasta l-a lasat inconstient pe podea.
Respira greoi. Cu fiecare pas pe care-l facea spre ea, frumoasa fecioara era si mai ingrozita. Fata-si inchise ochii temandu-se ca ii va face rau si ei. Astepta inghitind in sec sa fie lovita, insa el o trase in bratele lui. Infricosata si totodata uimita ramase tacuta neindraznind a face vreo miscare. Ii putea auzi inima batandu-i puternic in piept. Bratele lui ii inconjurau talia tinand-o strans ca si cand i-ar fi teama sa-i dea drumul si sa dispara. Atat inima cat si trupul fetei fura invadate de fiori placuti cand buzele lui i-au atins afectuos fruntea.
- Niciodata. Sa nu mai faci asta niciodata. Stai departe de straini, Kristal.
Blandetea din vocea tanarului barbat o lasa cu un nod in gat. Fata isi cufunda mai mult chipul in pieptul lui dand frau liber lacrimilor. Inlauntrul ei se afla o invalmasala de sentimente. Era confuza si speriata pana in maduva oaselor. Mintea ei era plina numai de imaginea lui de mai devreme desfigurandu-i fata acelui agresor.
- Gata, totul e bine acum. Nu trebuie sa-ti mai faci griji. Nu voi mai permite nimanui sa te atinga. Nimanui.
Incerca el sa o linisteasca. Incetul cu incetul, incepea sa respire normal. Furtuna de nervi se domolise, iar in scurt timp, Xiumin si ceilalti venira in cea mai mare graba, in ajutorul lor. 
Roscovanul rasufla usurat ca nimeni n-a fost ranit grav, iar Kai si Luhan au foat dusi in camerele lor si lasati in grija servitoarelor.
Satenul incerca sa se ridice, dar in secunda doi se prabusi la pamant epuizat. D.O. l-a luat pe sus carandu-l pana in camera lui cu Kristal pe urmele lor. Refuzase sa mearga intr-una din camerele de oaspeti vrand sa ramana langa Lay. Nu stia de ce face asta, insa hotarî sa ignore acest sentiment. Se simtea datoare, fiindca o salvase de acel psihopat. Se lasa in jos sprijinindu-se cu spatele de noptiera privindu-i trasaturile frumoase. Ii lua mana intr-a ei si fara sa-si dea seama, dulcele somn o fura incet-incet.
____
Sper ca va plăcut. See ya.
Those who are best suited to power, are those
who have
never sought it.
⊙ • ⊙ • ⊙Ultima editare efectuata de catre Olivia Argent in Vin 09 Sept 2016, 16:15, editata de 1 ori
Sus In jos
Alexandra.
Chūnin
Chūnin
avatar

Sex : feminin Varsta : 20
Localizare Localizare : Calarasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 796
Puncte : 864
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica

MesajSubiect: Re: Căsătorită cu un mafiot   Dum 04 Sept 2016, 12:52

 Prima oara cand am vazut titlul povestii tale mi-am zis "Alta poveste cu mafie, aceleasi idei folosite si refolosite de atatea ori", Am intrat totusi de curiozitate sa vad daca e ceva de povestea asta si am ramas placut surprinsa. Totusi, ar trebui sa maresti scrisul a eu una m-am cam chinuit sa citesc. Alta problema cxare mie mi-a sarit in ochii este cea a diacriticelor. Am observat ca in primul capitol le-ai pus, dar nu peste tot. Pe mine personal ma deranjeaza lucrurile facute doar pe jumatate si te-as sfatui ori sa le pui peste tot, unde este nevoie normal, or sa nu le mai pui deloc.
 Per total povestea ta mi se pare chiar foarte interesanta, chiar daca numele alea ma cam bat. Eu si problema mea in a retine nume straine  lough. Si sa nu uit, in primul capitol ai zic ca fata, Kristal, ca sa evit o cacofonie, e rosacata, iar in al doilea ca e blonda. Inteleg ca poate te-ai incurcat, am mai patit si eu, dar e putin cam ciudat. In rest nu am ce sa mai zic ca si asa cred ca am zis prea multe  lough, poate doar sa ma anunti si pe mine cand o sa postezi capitolul 3 ca eu nu sunt chiar asa activa pe forum si as putea sa ratez. 


Sus In jos
Dominique♠
Chūnin
Chūnin
avatar

Sex : feminin Varsta : 19
Localizare Localizare : Accel World
acebook acebook : @Erin Toshiro
Nr. mesaje Nr. mesaje : 813
Puncte : 992
Reputatie Reputatie : 63

MesajSubiect: Re: Căsătorită cu un mafiot   Vin 09 Sept 2016, 17:14

Am adus next-ul după ceva vreme. Am editat si capitolele precedente si sper ca acum totul e ok. Mulțumesc Alexandra pentru observație. XD Am schimbat pe parcurs culoarea parului si in timp ce editam se pare că am sărit peste câteva detalii. 
Nu va mai rețin si va urez lectura plăcută! See ya!

Capitolul 3

Se uită de jur împrejur neștiind unde se află. Încăperea era amenajată cu mobilă veche, demodată, însă avea ceva ce îi dădea un aer sofisticat. Ușile mari din lemn de nuc s-au deschis larg dezvăluind silueta unei femei de vârstă mijlocie. Kristal avea impresia că o mai văzuse undeva. Dar unde?
Femeia se apropie de ea întinzându-i o ceasca de ceai fierbinte.
- Poftim draga mea. Spuse luand loc lângă tânără adolescentă. Mama mea spunea mereu: "Copiii sunt sufletul și inima noastră, a femeilor, așa ca grijeștete de ei cât incă-ți mai sunt alături". Completă ea.
Kristal o privi confuză intrebându-se de ce îi spune aceste lucruri ciudate. Încercă să înțeleagă ce căuta în acel loc. Cine o aduse acolo și cel mai important, unde era Yi Xing? 
- Scumpo, nu mi-ai spus cum este copilul. Nu ai apucat să îmi povestești cum a decurs controlul săptămânal.
Blondina făcu ochii mari aproape înnecându-se cu ceaiul. Ramase perplexa. Despre ce copil vorbea? Ea nu putea avea un copil. Avea doar optsprezece ani. Nici măcar primul sărut nu îl avusese încă. Trebuia să fie o glumă, una foarte proastă.
- C-copil? Ce copil? N-nu înțeleg. Despre ce vorbiți? Întrebă tânăra.
- Oh scumpo, nu fii prostuță. Copilul tău și-al lui Yi Xing.
Respirația i se tăie, iar privirea îi căzu pe burtica ei care inexplicabil crescuse. Cum de nu își dădu seama de asta? Era mult prea evidentă. Cum putea ascunde asta? Oare barbatul își dorea acel copil? Cum avea să-l crească și să-și termine studiile în același timp? Nu era pregătită pentru a fi mama. "Asta.. asta nu poate fi adevarat" - își spuse în sinea ei. Nu isi amintea să fi făcut ceva cu Yi Xing.

Lay se trezi din somn auzind vocea lui Kristal. Se uită la ceas mârâind somnoros - 4:30 dimineața. Se întoarse cu fața spre ea dându-și seama că vorbea în somn. Părea că urma să plângă. Dar de ce? Avea un coșmar? Lay își auzi numele rostit de acele buze rozalii pe care le-ar fi sărutat chiar acum, dar nu voia s-o trezească. Era curios despre ce visa ea.
- C-copilul.. nostru.. mhm.. nado dangsin-eul salanghabnida.
Bărbatul izbucni în ras la auzul acelor vorbe. Copil? Lui nu-i plăceau copiii. Nu-și dorea niciunul în preajma lui. I-ar strica toate afacerile. Iar despre iubire.. n-ar putea să aibă sentimente pentru o jucărie, o simpla jucărie. Tot ce avea era atracție fizica. Nu-și permitea să devina vulnerabil din cauza unei femei. Însă o proteja cu prețul vieții sale. Avea ceva ce la celelalte nu mai văzuse până acum. Era specială. Altfel de ce să fi reacționat atât de urât cand nenorocitul de seara trecută o atinse în locuri care îi aparțineau numai lui și nimanui altcuiva.
- Fată naivă..
O trase mai aproape, cu spatele lipit de fizicul lui mușcand-o gentil de gâtul dezgolit. Reacția ei îl lăsă cu zâmbetul pe buze, adormind la loc.

Dimineața îi surprinse pe băieți la fel de fresh și energici precum ziua precedentă. Erau cu toții în bucătărie luând micul dejun. Numai Lay preferă să mai petreacă puțin timp în pat.
Kristal se ridică în capul oaselor, îndreptându-se de spate. După ce se dezmetici puțin, observă ca nu se mai afla lângă pat, ci în el. Privirea lui Lay o studia atent pe ființa de lângă el, atât de liniștită și inocentă. 
O prinse gentil de încheietura și o trase în brațele sale din nou. Pe chipul ei se citea surprinderea, dar nu încercă să se opună în vreun fel. Îi inspira teamă și totodată se simțea protejată în brațele lui. 

- Ai dormit bine, prințesă?

Fata nu scoase niciun cuvant și își îngropă fața în palme, rușinată de visul pe care îl avusese. El zâmbi și se rostogoli poziționându-se deasupra ei. Se apropie mai mult de ea lăsând-o cu impresia ca avea s-o sărute. Kristal înghiți în sec strângând din ochi, dar el se ridică brusc râzând și intră în baie. 
- Chiar credeai că o să te sărut? Fată naivă. Îi spuse.
Blondina răsuflă ușurată strângându-și genunchii la piept. Ce era în neregulă cu ea? Și ce fusese cu acel vis ciudat? Nu s-ar uita niciodată la cineva ca Yi Xing. Dumnezeule, trebuia să fie complet nebună ca să se încurce cu capul mafiei Exodus. Câteva minute mai târziu, blondinul ieși din baie la bustul gol reproșându-i faptul că ar trebui să se pregătească de școală. 
Aproape că uitase de școală cu toate evenimentele din ultimul timp. Fata așteptă ca el să termine și să plece pentru a se schimba. Dupa ce își făcu toaleta de dimineață îmbrăcă hainele ce îi fură lăsate pe fotoliu. O pereche de blugi negri, o cămașă din material semi-transparent și niște botine cu toc de 5 centimetri. Îi placea cum stăteau pe ea piesele vestimentare, însă nu se simțea în regulă cu transparența cămășii. Formele mari acoperite de sutienul negru erau și asa destul de vizibile prin material. Întrucât nu avea alte haine, continuă să-și vadă mai departe de treabă. Părul și-l lăsă pe spate, iar machiajul cat mai natural. 
Jos, la parter, slujnica lui Xiumin o așteptă pentru a-i înmâna o geantă cu cărțile și caietele de care avea nevoie pe ziua respectivă. Chinezul avu bunăvoința de a trimite pe cineva la vechea sa casă pentru a-i recupera rechizitele școlare. 
- Sa ai o zi buna, tàiyáng.
Fata se aplecă respectuos în fața bărbatului și îi zâmbi servitoarei părăsind reședința Exo, fara ca măcar să mai ia micul dejun.
- "Tàiyáng"? Daca aude Lay că îi faci ochi dulci te scoate afară în șuturi din casă. Interveni Luhan amuzat.
Xiumin se multumi să-i arunce o privire încrezătoare și apoi să se facă nevăzut. Nu-i păsa care aveau să fie urmările. Cand își dorește ceva, îl obține cu orice preț. 

În drum spre școală, Kristal își întâlnise prietenele care-au supus-o la un interogatoriu lung și stresant. Spre surprinderea ei, nimeni nu aflase despre incidentul cu tatăl ei si Yi Xing. Profesorii îi oferiseră înțelegere ajutand-o să îi ajungă din urmă pe ceilalți cu învățatul. Își luase toate notițele. Încercă să se comporte cât mai natural. Primele trei ore s-au desfășurat normal, urmând o pauză scurtă și apoi a patra ora, dirigenție. Fetele au ieșit pe hol dezbătând între timp problema lui HyeJin cu mama sa vitregă. Era intru totul devotată prietenei sale, și orice s-ar întâmpla ar fi acolo pentru ea, însă astăzi gândul ei se pare că era în altă parte. Cele doua își dăduseră seama de asta, însă considerau ca era mai bine ca blondina să se destăinuie atunci cand va fi pregătită. Nu voiau să o facă să se simtă rău.
- Fetelor, apropo, am auzit vorbindu-se printre profesori că vom avea un coleg nou. Vine tocmai din America sau așa ceva, nu am înțeles mare lucru. Zise June.
June se gândea că poate Kristal nu se va mai gândi la probleme și va fi mai relaxată. Avu și dreptate, căci blondina își schimbă imediat expresia feței. Se prea poate să știe cine era acel elev nou. Era doar o bănuială, însă ar fi bucuroasă dacă ar avea dreptate. 
- Credeți că o fie un tip drăguț? Mă întreb dacă are o prietenă?! 
HyeJin continuă să viseze cu ochii de deschiși, pe fete pufnindu-le râsul. Ah, cât de mult i-au lipsit lui Kristal acele momente, acea stare de bine pe care prietenele sale i-o dădeau.
- Fetelor, veniți in clasă. Începem ora mai devreme. Se auzi de la depărtare dirigintele lor.
Cele trei adolescente se supuseră vorbelor sale și intrară în clasă, mergând fiecare la locul ei. 
Liniștea domina în întregime până ce bărbatul în vârstă de patruzeci de ani decise că e cazul să facă anunțul despre care probabil deja auzisera cu toții.
- Copii, dupa cum presupun ca ați auzit, de astăzi ni se va alătura un elev nou, mai mult sau mai putin. Va rog sa îl faceti să se simtă bine și să îl puneți la curent cu tot ce e de știut, orar, lecții, teme și așa mai departe. Ar trebui sa ajungăă...chiar acum. Zise acesta chiar când ușa se deschise larg, poftindu-l pe elevul nou transferat înăuntru.
- Bună ziua. Numele meu este Wang YaeBin, sper să ne înțelegem bine. Se prezentă el dezvaluindu-și dantura incredibil de albă sub forma unui zâmbet.
Dirigintele îl pofti să se așeze în locul liber de lângă Kristal. Brunetul ramase ușor surprins să își vadă vechea prietena cât crescuse și cât de frumoasă se făcuse. 
- HyeJin, cred că cineva e îndrăgostit. Îi spuse June înghiontind-o amuzată. Le-ar sta bine, nu crezi? 
Roșcata o aprobă privindu-și cu drag prietena.
Mai departe, elevii fură anunțați că în perioada ce urmează, se va organiza o excursie timp de o săptămână pe care și-o vor petrece într-o stațiune din afara orașului. Toată acea liniște plăcută se preschimbă în țipete și chiote de fericire. 
- Vei merge? O întrebă YaeBin pe blondina.
- Nu știu. O să îți dau mâine un răspuns sigur. Replică ea zâmbind.

Restul orelor, cei doi tineri și le petrecuseră vorbind prin bilețele, aruncându-și priviri pe furis, exact cum făceau în clasele primare. Trecuse atât de mult timp de când nu se văzuseră. Încă își aduce aminte de toate nebuniile pe care le făcuseră împreună. N-avea nici o idee cât de fericită era acum. 
"Kris, hai să plecăm. Nici acum nu faci sport, nu?" - îi spuse brunetul printr-un bilețel. Ea îi răspunse numai decat, iar la sfârșitul orei se strecuraseră afară fără să fie văzuți. Fugiseră în parcul mare, din centru, stabilindu-se la umbra unui nuc gigantic. Pe drum YaeBin îi povestise de perioada în care locuise în America, despre cât de mult evoluase sora lui mai mica și că acum își conducea propria galerie de arta.
- Tu ce-ai mai facut în ultimii ani? Familia ta ce mai face?
Kristal se schimbă la față neștiind ce ar trebui să îi spună. Nu putea să îi spună adevărul despre cele întâmplate. Cine știe ce i-ar fi facut Yi Xing ei sau băiatului. Nici nu voia să se gândească la așa ceva.
- Sunt.. bine. Sora mea studiază de doi ani in Japonia. Îi merge bine acolo. S-ar putea să se întoarcă acasă în perioada cu excursia.
- Asta sună foarte bine. Sau poate nu. Ahh.. mă trec fiorii când mă gândesc la pumnii pe care mi da în semn de salut. Spuse el amuzat.
Kristal incepu să râdă dându-i dreptate. Sora ei era o adevărată bătăușă. Atat de hotărâtă, de sigura pe ea, spre deosebire de Kristal care se simțea cu mult inferioara ei, stângace și atât de sensibilă. Uneori și-ar fi dorit să aibă mai multă încredere în ea, să fie la fel de puternică precum sora sa mai mare.
- Kristal.. ești bine? 
Vocea lui îi captă atenția instantaneu. Nu era bine, dar nu putea să-i spună asta. Îi zâmbi mișcând din cap în semn afirmativ, iar el îi lua mână intr-a lui îndemnând-o să se lase în brațele lui. 
- Știu că ascunzi ceva, Kris. N-o să insist. O să-mi spui cand vei fi pregătită. 
Cuvintele lui o liniștiseră puțin. Totuși, trebuia să aibă grijă. Oricat de frumos o tratau acei băieți, fac parte totuși din mafie. 
- Off Kristal.. Kristal a mea.. urasc să te văd suferind. 
- O să fiu bine, YaeBin. 
- Kristal.
Fata tresări imediat recunoscând vocea celui care o striga. Stătea la un metru și jumătate distanță, așteptând iritat ca ea să se ridice și să meargă spre el. Kristal înghiți în sec neputând a face nicio mișcare. Bărbatul făcu un pas, apoi încă un pas urmat de alții până ajunse în dreptul celor doi adolescenți.
- LuHan...

____________
nado dangsin-eul salanghabnida (korean) = si eu te iubesc
tàiyáng (chinese) = soare
Those who are best suited to power, are those
who have
never sought it.
⊙ • ⊙ • ⊙

Sus In jos
Alexandra.
Chūnin
Chūnin
avatar

Sex : feminin Varsta : 20
Localizare Localizare : Calarasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 796
Puncte : 864
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica

MesajSubiect: Re: Căsătorită cu un mafiot   Mier 14 Sept 2016, 12:41

În primul rând îmi pare rău că nu ți-am citit până acum capitolul, dar am uitat să mai vizitez forumul. Și să nu uit, îți mulțumesc că m-ai anunțat.
 Băi, când am ajuns la partea cu sarcina am fost ceva gen "Ce naiba? Când s-a întâmplat? Am ratat eu vreun capitol?". M-am uitat chiar în urmă să fiu sigură. După când am văzut că e doar un vis m-am liniștit. Da ce văd eu aici? Un triunghi amoros? Sau chiar un pătrat acum că a apărut tipul ăsta nou? Și dacă tot am zis de el, nu știu, parcă mi se pare că lucruri între ei s-au întâmplat prea repede. Înțeleg că sunt prieteni din copilărie, dar nu știu.
 Oricum mi-a plăcut, încep să mă obișnuiesc cu numele lor, să rețin care cum e. Și abia aștept să văd ce reacție va avea LuHan.


Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
avatar

Aptitudini :
Merite deosebite :


Sex : feminin Varsta : 20
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23584
Puncte : 28354
Reputatie Reputatie : 2478

MesajSubiect: Re: Căsătorită cu un mafiot   Mar 20 Sept 2016, 14:48


         Vai, ce dragut. Mi-era dor de un fic care sa abordeze o tematica ce era mai demult populara si sa fie si bine scris. Si se pare ca l-am gasit. Imi place ca stilul tau este lejer, descrierea nu ma plictiseste, iar dialogul este pe gustul meu. Titlul nu este dintre preferatele mele, insa se potriveste ficului si anticipeaza un moment la care chiar sunt curioasa cum se va ajunge, mai ales ca inteleg ca tipului nu-i arde de chestii romantice. Si totusi vede ceva la Kristal, lucru care m-a intrigat putin. O singura chestie am de subliniat si anume sa fii mai atenta la greselile gramaticale/ de tastare. Am vazut ca in primul capitol ai scris 'v-a muri', iar corect este 'va muri' intrucat viitorul nu necesita cratima. In rest, mi-a placut tare mult ce-ai scris pana acum. Spor la scris in continuare. pwp
cruelty is a gift humanity has given itself
Sus In jos
Dominique♠
Chūnin
Chūnin
avatar

Sex : feminin Varsta : 19
Localizare Localizare : Accel World
acebook acebook : @Erin Toshiro
Nr. mesaje Nr. mesaje : 813
Puncte : 992
Reputatie Reputatie : 63

MesajSubiect: Re: Căsătorită cu un mafiot   Vin 03 Noi 2017, 00:57

Mă bucur din suflet că am reușit să evoluez atât de când am descoperit forumul și că povestea mea este pe placul vostru Choco și Alexandra. Viața mea a luat atâtea întorsături încât activitatea mea a scăzut drastic și sper să pot remedia asta. >.<
O sa revin cat de curând posibil (când dă Dumnezeu sa meargă și netul) cu următorul capitol. 
Those who are best suited to power, are those
who have
never sought it.
⊙ • ⊙ • ⊙

Sus In jos
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Căsătorită cu un mafiot   

Sus In jos
 

Căsătorită cu un mafiot

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fanfiction ( fan fic-uri) :: Fan fic-uri originale (fanficuri) :: Fan fic-uri originale în desfășurare (fanficuri)-